StoryWall Colordive

Waarom StoryWall Colordive?

Stress- en pijnreductie door verlegging van aandacht

Uit diverse EBP-onderzoeken is gebleken dat stress- en pijnreductie door afleiding te realiseren is. StoryWall Colordive speelt hier op in en zorgt voor afleiding van kinderen, door ze een geheime wereld te laten ontdekken op de muur van de wacht- of behandelkamer. De techniek die StoryWall gebruikt, maakt het mogelijk interactieve muren in te richten. Alleen of samen met verzorgers kan er even ontsnapt worden aan een spannende omgeving en in de onderwaterwereld gedoken worden. Er komt een nieuwe wereld tot leven op de muur waar er gewoonweg rondgekeken kan worden, maar ook toffe spelletjes te spelen zijn.

Wij zorgen voor een complete -eenmalige- installatie en nemen ook het onderhoud op ons. Hierdoor is StoryWall een plug-and-play oplossing.

Ontdekken en gamen in Augmented Reality

Wij willen kinderen een superleuke en mooie ervaring meegeven, waar ze even geen spanningen of zorgen hoeven te hebben om een behandeling.

Een rustgevende onderwaterwereld komt tot leven met StoryWall Colordive en biedt de mogelijkheid je ogen uit te kijken en leuke minigames te spelen.

Sfeervolle vormgeving in print en applicatie

De muur is tot aan elke  rand gevuld een onderwatertafereel vol levendige kleuren.

De mobiele App die binnenkort  verkrijgbaar is in de Google Play Store en de Appstore laat een 3D wereld zien die perfect hierop aansluit. Alles draait om de ervaring, die kalmerend en tegelijkertijd enthousiasmerend is.

Hoe werkt het?

StoryWall ColorDive is een combinatie van behang met een Augmented Reality App die binnenkort verkrijgbaar is in de Google Play store en Appstore.

Het AR-gedeelte van de App werkt met de mobiele camera. Door de camera op de muur te richten wordt de AR geactiveerd, zie je de onderwaterwereld tot leven komen en kun je de minigames spelen.

Hoe schaf ik StoryWall Colordive aan?

Het behang van StoryWall Colordive is in meerdere formaten aan te schaffen, zodat het op elke muur er goed uitziet. We houden hier rekening met het type muur en of er speciaal materiaal nodig is, zoals bij behandelruimtes.

de App in de store heeft een gratis ‘light variant’.  Op licentiebasis krijg je een unieke inlog  met daarachter een eigen omgeving in jouw huisstijl en met jouw informatie. Dit biedt ruimte voor  onder andere bedrijfsinformatie, een eigen highscorelijst, data-analyses en andere uitbreidingen.

Meer informatie opvragen

Naast het behang is er ook de mogelijkheid tot het bestellen van (bijbehorende) dapperheid stickers. Voor alle dappere kinderen bij de dokter, tandarts en andere zorginstellingen. Want een (vervelende) behandeling moedig ondergaan verdient een leuke beloning.

Ook deze stickers werken met Augmented Reality en zo neem je StoryWall Colordive gewoon mee naar huis.

Vraag meteen informatie aan