Het idee achter StoryWall

Wij willen kinderen een superleuke en mooie ervaring meegeven, waar ze even geen spanningen of zorgen hoeven te hebben om een behandeling.

Ervaar de Augmented Reality experience

In de vorm van stickers of behang activeer je met de StoryWall app een rustgevende jungle wereld in Augmented Reality, je kijkt je ogen uit en kunt een leuke minigame spelen. De StoryWall Augmented Reality experience is in verschillende thema’s beschikbaar (zie ook StoryWall ColorDive)

StoryWall In to the Jungle bij Meander

Meander Medisch Centrum in Amersfoort is het eerste ziekenhuis dat het nieuwe StoryWall thema StoryWall In to the Jungle in gebruik heeft genomen. Zij hebben een aangepaste versie van het thema, met een eigen mascotte erin verwerkt, namelijk Keesje de kolibrie.

Meander heeft ervoor gekozen om de patient journey optimaal neer te zetten. StoryWall In to the Jungle start hier in de wachtkamer en loopt door de gehele gang naar de operatie kamer, een gang van ruim 20 meter lang!

Keesje de kolibrie, de nieuwe mascotte van het Meander Medisch Centrum, leidt je rond door de jungle gang. Hij vliegt met je mee en zo brengt Keesje de kinderen op een speelse en daardoor minder stressvolle manier naar de operatie kamer.

De setting van operatie-kleding en witte muren met een hoop apparatuur aan de zijkanten kan voor een hoop spanning zorgen, zeker voor de grote groep van jongere patiënten kan dit een hoop stress veroorzaken.

Met het StoryWall Augmented Reality behang wordt de ruimte veel vriendelijker en in combinatie met de Augmented Reality-experience zorgt het voor de gewenste afleiding.

Hoe werkt StoryWall?

StoryWall is een combinatie van drukwerk, zoals behang of stickers met een Augmented Reality App.

Door de app te openen en de camera op de muur te richten wordt de Augmented Reality geactiveerd, zie je de verborgen wereld van StoryWall tot leven komen en kun je de minigames spelen.

Wat krijg ik met StoryWall?

1. Optie A. Behang

Het behang van StoryWall is in elk gewenst formaat aan te schaffen, zodat het op elke muur er goed uitziet. Indien nodig beschikken we over een speciale antibacteriële coating, waardoor het behang ook geschikt is in ruimtes waar hygiene extra belangrijk is. Het plaatsen van het behang is bij de prijs inbegrepen. Je hebt al je eigen Augmented Reality muur vanaf zo’n 2500 euro, dit is een plug and play oplossing, wat inhoudt dat het behang ook door ons geplaatst wordt.

1. Optie B. Stickers

StoryWall is te verkrijgen in muurstickers van 60 bij 60cm. Je ontvangt een setje van 4 stuks waarop (1) de vlinders, (2) de kikkers, (3) het aapje en (4) het vogeltje afgebeeld zijn. Ook zijn er dapperheidsstickers te krijgen in setjes van 4 stuks in het formaat van 10 bij 10cm. Alle AR spelletjes werken nog steeds met deze stickers. De dapperheidsstickers kunnen bijvoorbeeld uitgedeeld worden aan dappere kinderen die net een spannende behandeling hebben ondergaan.

2. De StoryWall App

De App is voor de patiënten gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en Apple App Store.

Op licentiebasis krijg je een unieke inlog met daarachter een eigen omgeving in jouw huisstijl met plek voor persoonlijke informatie. Dit biedt ruimte voor onder andere informatie over jouw organisatie of extra uitleg over de StoryWall ervaring in jullie organisatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    captcha