Het idee achter StoryWall

Wij willen kinderen een superleuke en mooie ervaring meegeven, waar ze even geen spanningen of zorgen hoeven te hebben om een behandeling.

Ervaar de Augmented Reality experience

In de vorm van stickers of behang activeer je met de StoryWall app een rustgevende onderwaterwereld in Augmented Reality, je kijkt je ogen uit en kunt leuke minigames spelen.

Elsbeth Graswinckel

Leidinggevend OK Centrum ISALA

“Op basis van Evidence Based onderzoek is aangetoond dat afleiding door verlegging van aandacht stress- en pijnreducerend kan werken. Dat het voor afleiding zorgt is nu al merkbaar. De game spreekt de kinderen natuurlijk aan, maar de afbeeldingen trekken ook zeker de aandacht van volwassenen.”

isala-zwolle-logo

StoryWall bij ISALA

ISALA ziekenhuis in Zwolle is de eerste gebruiker van StoryWall.
Het Behandelcentrum voert laag- en middel complexe ingrepen uit voor diverse specialismen. De setting van operatie-kleding en witte muren met een hoop apparatuur aan de zijkanten kan voor een hoop spanning zorgen, zeker voor de grote groep van jongere patiënten kan dit een hoop stress veroorzaken.

Met het StoryWall Augmented Reality behang wordt de ruimte veel vriendelijker en in combinatie met de Augmented Reality-experience zorgt het voor de gewenste afleiding.

Spelende en dappere kinderen

ISALA speelde al langer met het idee het interieur aan te passen en toen Studio Bleep en Elsbeth van ISALA met elkaar in contact kwamen, is de onderwaterwereld van StoryWall tot leven gekomen.
2 Muren zijn beplakt met het StoryWall Augmented Reality behang, één voor kinderen en een rustigere versie voor volwassenen. Ook zijn de muren opnieuw geverfd, zodat de hele ruimte aanspreekt.

Daarnaast krijgen de kinderen Augmented Reality stickers mee naar huis na de operatie, als cadeau voor hoe dapper ze zijn geweest. Thuis kunnen ze dan ook met hun eigen smartphone de spelletjes blijven spelen.

Hoe werkt StoryWall?

StoryWall ColorDive is een combinatie van drukwerk, zoals behang of stickers met een Augmented Reality App.

Door de app te openen en de camera op de muur te richten wordt de Augmented Reality geactiveerd, zie je de onderwaterwereld tot leven komen en kun je de minigames spelen.

Wat krijg ik met StoryWall?

Optie 1. Behang

Het behang van StoryWall is in elk gewenst formaat aan te schaffen, zodat het op elke muur er goed uitziet. Indien nodig beschikken we over ene speciale antibacteriële coating, waardoor het behang ook geschikt is in ruimtes waar hygiene extra belangrijk is. Het plaatsen van het behang is bij de prijs inbegrepen. Je hebt al je eigen Augmented Reality muur vanaf zo’n 2500 euro.

Optie 2. Stickers

StoryWall is te verkrijgen in muurstickers van 60 bij 60cm. Je ontvangt een setje van 3 stuks waarop (1) de schilpad, (2) de grote paarse vis en (3) de grote en kleine jellyfish afgebeeld zijn. Ook zijn er dapperheidsstickers te krijgen in setjes van 3 stuks in het formaat van 10 bij 10cm. Alle AR spelletjes werken nog steeds met deze stickers.

De StoryWall App

De App is voor de patiënten gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en Apple App Store.

Op licentiebasis krijg je een unieke inlog met daarachter een eigen omgeving in jouw huisstijl met plek voor persoonlijke informatie. Dit biedt ruimte voor onder andere informatie over jouw organisatie of extra uitleg over de StoryWall ervaring in jullie organisatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    captcha