Bunny Rumble

promoafbeelding Bunny Rumble

Get ready to Bunny Rumble!

Bunny Rumble is een vrolijke 2d game waar je een hoop lol aan zult beleven. Het maakt niet uit of je een hardcore gamer of casual gamer bent, Bunny Rumble maakt iedereen aan het lachen.

Paar features van de game

  • Mooie kleurrijke vormgeving
  • Vrolijke grappige audio
  • De levels zijn erg kort, waardoor je de game zo paar keer per dag speelt, maar ook gemakkelijk weglegt.

Het doel is simpel, je moet als konijn zo veel mogelijk paaseieren verzamelen. Terwijl je dit doet moet je wel de vallende grond van boven ontwijken en ook de grond onder je is niet veilig. In de game ben je constant bezig van de ene naar de andere plek te hoppen, zodat je zo veel mogelijk eieren te pakken krijgt en zo lang mogelijk blijft leven. Naarmate de tijd vordert wordt de grond steeds gevaarlijker, dus zorg dat je in zo weinig mogelijk tijd zoveel mogelijk eieren te pakken krijgt voor een hoge score, want nieuwe eieren worden steeds meer waard!

De game-controls zijn gemakkelijk onder de knie te krijgen, raak het scherm linksonderin aan en beweeg naar links, rechtsonderin voor rechts en tot slotte spring je door het scherm bovenin of links en rechts tegelijkertijd aan te raken.

De simpele speelwijze en grappige omgeving maakt Bunny Rumble een game geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

We vinden het leuk dat je nieuwsgierig bent naar Bunny Rumble en hopen dat je er veel speelplezier aan zult beleven. Dit is de eerste mobile game van Studio Bleep en we stellen reacties erg op prijs om onze spellen zo leuk mogelijk te maken. Heb je het spel met plezier gespeeld, vertel het ons in de vorm van een review hier beneden!

Android game

De game is gratis te downloaden in de Google Play Store.

Opdrachtgever

Eigen project

Doelstelling

Een leuke promotiegame voor de paasdagen.

Fun fact

Het is een konijn, maar eigenlijk had het natuurlijk een paashaas moeten zijn.