3D model en illustratie van Mata Hari

3D model van Mata Hari

Mata Hari, echte naam Margaretha Geertuida (Griets) Zelle werd in 1876 geboren in Leeuwarden. Ze leefde een turbulent en berucht leven als exotische danseres in de periode van de eerste wereldoorlog.

Een ooggetuige omschreef haar optredens als volgt:

Ik heb haar gezien, jaren geleden, in haar bloeitijd, als je het zo mag noemen. Zij was toen een verblindend mooie vrouw en zij maakte een parodie van de karaktervolle Indische dans, maar dat merkten de Fransen niet eens. Zij was een rijpe vrouw, mooi, van een wellustige zinnenbedwelmende schoonheid.

Mata Hari werd aan het einde van de oorlog door de Fransen schuldig bevonden aan spionage en hoogverraad, waarbij ze door een vuurpeloton om het leven werd gebracht.

3D model en illustratie voor Augmented Reality

In opdracht van Gamemakelaar hebben we voor promotiedoeleinden in Leeuwarden en omgeving een illustratie, 3D-model en animatie gemaakt die gebruikt zal worden voor een Augmented Reality app.

De illustratie is gebaseerd op een foto van Mata Hari gemaakt door Paul Boyer rond 1900.

Het 3D model van Mata Hari laat haar zien in haar dansoutfit (kleuren naar eigen inzicht ingevuld) en heupwiegend doet ze een simpele dansbeweging voor je.

Opdrachtgever

Gamemakelaar

Doelstelling

Mata Hari Illustratie functionerend als Augmented Reality marker en Mata Hari als geanimeerd 3D Model ontwikkelen.

Fun fact

Zal gebruikt worden in de promotie van stad Leeuwarden.

illustratie van Mata Hari in dansoutfit