Diensten

vrolijk meisje speelt Kweekvijver in het zwembad

Serious gaming en conceptdevelopment

Hoe breng ik mijn boodschap bij mijn doelgroep? Je hebt een probleem of een idee dat moet worden omgezet naar een product. Wij helpen je bij het opstellen van je doelen en ontwikkelen een op maat gemaakte effectieve app/serious game.

Augmented reality

Met AR voeg je een extra laag toe aan de wereld. bekijk iets fysieks, zoals een sticker of bladzijde uit een boek door je mobiele camera of VR-bril en er komt popt iets volstrekt nieuws op. Er zijn zeer diverse toepassingen hiervoor mogelijk, zoals interactief behang, promotionele (visite)kaartjes en stickers. Bekijk ons portfolio en neem contact met ons op voor uitgebreide informatie hierover.

illustratie vrouw met rood haar en emerald oorbellen

Illustraties & concept-art

Er is ons weinig te gek en met een grote variatie aan stijlen is er een hoop mogelijk. Op het gebied van illustraties hebben we veel ervaring in het maken van karikaturen, wenskaarten en boekomslagen. Andere leuke idee├źn waar je een illustratie bij kunt gebruiken horen we graag! Ook maken wij vanzelfsprekend voor game en app projecten concept art, 2D art en de user interface dus voor het totaalplaatje, maar ook een deel hiervan, kun je bij ons terecht.

3D model van Mata Hari

3D modelling & Animatie

Je bent zelf al bezig met een animatie, app of game en kunt extra handen gebruiken? Wij kunnen je helpen bij 3D modelling en animaties speciaal voor gaming. Ook is het mogelijk modellen met een hoge mate van detail te laten ontwikkelingen voor animatie en 3D-printwerk.